inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Bona acollida del primer Cortoons a Gandia

El Festival Internacional de Curts d'Animació es va celebrar del 28 d'abril a l'1 de maig.

SG / Fotos: Àlex Oltra. 06/05/2016

 
Taller de curts amb plastilina.
 
Després d'onze anys realitzant-se a Roma, el festival Cortoons va arribar Gandia de la mà del seu director, Alessandro d'Urso, on es va celebrar del 28 d'abril a l'1 de maig. El festival, de caràcter gratuït, ha estat patrocinat per l'Ajuntament de Gandia, la Generalitat i la Universitat Politècnica de València.

 
 

L'acte inaugural, el dia 28, s'hagué de celebrar al saló de plens de l’Ajuntament davant l’amenaça de pluja. Durant quatre dies es van exhibir al Campus de Gandia de la UPV i als teatres Serrano i del Raval unes 200 peces audiovisuals procedents de 45 països.

El Campus de Gandia va acollir una masterclass que impartiren els animadors Marc Ribas i Anna Solanas sobre la tècnica del “Stop Motion”. A més, es van projectar els millors treballs realitzats pels alumnes del Màster de Grau de Comunicació de la UPV i es va analitzar el treball del mestre de la plastilina txec Jan Švankmajer. També oferí una classe magistral el cineasta Bill Plympton.
Cortoons ja treballa en l'edició de 2017, amb la voluntat d'estendre l'afició per leste gènere audiovisual a Gandia i arribar a un públic cada vegada més nombrós.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar