inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Marató de visites i d'inauguracions

Els diferents governs locals aprofitaren les jornades prèvies a l'1 d'abril per inaugurar i anunciar obres pendents.

J.C. 08/04/2015

 
El nou hospital no ha arribat a temps per a ser inaugurat, però va obrir consultes des del dia 16 de març i traslladarà en breu a pacients. / SG.

El 31 de març el BOE va publicar la convocatòria d'eleccions municipals i autonòmiques per al pròxim 24 de maig. A partir del dia següent, 1 d'abril, la Llei Electoral prohibeix als polítics fer qualsevol acte d'anunci, primera pedra, visita, inauguració o balanç de gestió de projectes finançats amb diners públics. D'altra banda, els tres dies de dol oficial decretats pel Govern de Mariano Rajoy arrel de la tragèdia aèria als Alps, va provocar que molts d'eixos actes s'ajornaren i es concentraren en el darrer cap de setmana de març.  Així que eixos darrers dies van suposar una frenètica carrera de diferents governs locals per a promocionar obres.

  
  
1. Visita el 28 de març als nous vestidors de la pista d'atletisme i altres obres que han millorat la seguretat del poliesportiu de Gandia. 2. Coberta «Domingo Ibiza» al camp Nou Fort Llopis, i placa per als familiars. 3. Apertura del Museu de Santa Clara, el 27. 4. Inauguració d'un 'skate park' al districte de Roís de Corella.

  
  
1. Firma del protocol d'intencions amb inversors de Magic Costa Blanca i Grupo Fuertes per al futur parc aquàtic. 2. Nova Central de Policia, oberta el 30 de març i que ha suposat una despesa de sis milions d'euros, entre l'expropiació i la reforma de l'antic concessionari Citroën. 3. Primera pedra del centre de dia per a malalts d'Alzheimer, al barri de Santa Anna. 4. Inauguració del cartell que anuncia les obres de reforma del carrer Tossal. També s'ha col·locat un altre per anunciar el pàrquing en altura de Corea, malgrat que el projecte no està licitat encara.

  
  
1. Centre d'Activitats Artístiques Sant Enric, en l'antiga discoteca El Búho. 2. Cartell que anuncia la 'imminent' reforma del CP Cervantes, al barri de Corea. 3. Nou reten policial de Tavernes de la Valldigna, en la carretera comarcal a Llíria, on encara no s'han traslladat els agents. 4. Lliurament de cinc lloguers socials de la Generalitat a Tavernes de la Valldigna, habitatges que l'ajuntament valler ha ajudat a reformar.
Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar