inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Oliva acull este cap de setmana el festival musical Brassourround

L’aplec proposa, entre altres, les actuacions d’Andrea Motis i Joan Chamorro, el Spanish Brass Ensemble, de la Banda de l’Associació Artístico-Musical d’Oliva o el concert educatiu, dirigit als escolars del Quintet de Metalls Al Vent.

SG 26/02/2015

 
Quintet de Metalls al Vent.

El regidor de Cultura d’Oliva, David González, va presentar el festival Brassurround Oliva 2015 està organitzat per la Regidoria de Cultura, Spanish Brass Luur Metalls i el Quintet de Metalls Al Vent, amb la col·laboració del Conservatori Professional de Música Josep Climent, lloc on s’hi desenvoluparà una part, l’AMPA del centre o l’Associació Artístico-Musical d’Oliva.

Enguany el Brassurround es vestirà de gala per rebre a grans solistes i amics de França, Anglaterra i, com no, de l’Estat Espanyol. Michel Becquet, Steven Mead, Thierry Caens, Pierre Badel, Jean Pincemin, Pablo Fernández i Óscar Abella són els professors convidats d'aquest any que ens acompanyaran al costat dels professors residents.

En els concerts cal destacar a Andrea Motis i Joan Chamorro, que ens presentaran a la jove trombonista Rita Payés. A més, comptarà amb el Spanish Brass Ensemble, format per amics dirigits per Thierry Caens i Michel Becquet. En el concert de la Banda de l’Associació Artístico-Musical d'Oliva els espectadors gaudiran del virtuosisme de Steven Mead.

Un altra de les novetats serà l’anomenat Brassourround Infantil, el concert educatiu del Quintet de Metalls Al Vent. Seguint la línia del Poefesta Infantil o la Setmana Científica de la Fira de Minerals, la regidoria que dirigeix David González vol continuar apropant la cultura als escolars de la ciutat, incloent-hi activitats didàctiques.

“Amb la programació d’este tipus d’activitats perseguim un triple objectiu. D’una banda, aproximar la cultura a la ciutadania i als més joves, però també oferir continguts d’alta qualitat que consoliden la nostra ciutat com a un referent cultural. Tot plegat, pensem que contribueix a atraure públic i visitants durant tot l’any i ajuda a desestacionalitzar la nostra destinació turístic”, assegura David González.

PROGRAMA

Del 27 de febrero al 1 de marzo
www.brassurround.com

PROFESORES
Trompeta
Thierry Caens (Francia)
Solista internacional, profesor de trompeta en el Conservatorio Nacional Superior de Música de Lyon y del Conservatorio Regional de Dijon. Director de Les Cuivres Français. Compositor y arreglista. Embajador cultural de la villa de Dijon,

Pierre Badel (Francia). Solista internacional.

Luis González. Solista internacional. Profesor en el Centro Superior de Música del País Vasco “Musikene” en San Sebastián.
Juanjo Serna. Miembro de Spanish Brass Luur Metalls.

Carlos Benetó. Miembro de Spanish Brass Luur Metalls.


Trompa
Jean Pincemin (Francia)
Trompa de la Orquesta Nacional de Francia y profesor del Conservatorio Nacional Superior de Música de Lyon.

Manolo Pérez. Miembro de Spanish Brass Luur Metalls.

Trombón
Michel Becquet. Profesor de trombón y jefe del departamento de viento-metal del Conservatorio Nacional Superior de Música de Lyon.

Carlos Gil. Profesor del Conservatorio de Música “José Iturbi” de Valencia.

Inda Bonet. Miembro de Spanish Brass Luur Metalls.

Bombardino
Steven Mead (Reino Unido). Solista Internacional. Profesor de bombardino en el Royal Northern College of Music de Manchester.

Tuba
Pablo Manuel Fernández. Tuba solista de la Orquesta Sinfónica de Barcelona (OBC), profesor en la Escuela Superior de Música de Cataluña (ESMUC), artista Miraphone.

Sergio Finca. Miembro de Spanish Brass Luur Metalls.

Master class: Óscar Abella. Tuba de la Orquesta Sinfónica de Euskadi.

CONCIERTOS

Viernes 27 de febrero
20.00 h. Teatre Olímpia d’Oliva
Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet

Sábado 28 de febrero
13.15 h. Auditorio del Conservatorio de Oliva
Ensemble de Metalls La Primitiva de Rafelbunyol. Solistas: Luis González y Quintet Al Vent

20.00 h. Teatre Olimpia d’Oliva
Spanish Brass Ensemble. Solistas: Thierry Caens, Michel Becquet y Jean Pincemin

Domingo 1 de marzo
13.15 h. Auditorio del Conservatorio de Oliva
Spanish Tuba Quartet

20.00 h. Teatre OlÍmpia d’Oliva
Banda Associació Artístico-Musical d’Oliva. Solistas: Spanish Brass Luur Metalls y Steven MeadEnviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar