inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

El cuiner Ricard Camarena serà enguany el pregoner de les Falles de Gandia

El pregó i la Crida tindran lloc este dissabte, 6. La nova ubicació del pregó serà el Torreó del Pi.

SG 04/02/2016

 
Ricard Camarena.

El cuiner Ricard Camarena serà el pregoner de les Falles de Gandia este dissabte, 6 de febrer. La novetat del pregó és que canvia d’ubicació i se celebrarà al Torreó del Pi, un baluard del segle XVI situat entre els carrers Sant Rafael i Alzira. Això obligarà a tallar el trànsit en alguns carrers perquè els fallers de les 23 comissions es puguen disposar en els quatre cantons. Després, els fallers es traslladaran a la plaça Major per la Vila Nova i des de la balconada de l'Ajuntament les Falleres Majors, Raquel i Lluna, convidaran a la festa. 

Camarena, natural de Barx, va deixar la seua passió per la música per dedicar-se professionalment a la cuina. Per a ell, la cuina ha de respectar els sabors tradicionals i fer sentir a tot aquell que va al restaurant com si mengés a casa.

En el restaurant Arrop, a Gandia va ser on va guanyar la primera estrela Michelin. Després ha sigut reconegut en moltes ocasions i actualment regenta ‘Ricard Camarena Restaurant’ situat en el barri de Russafa, on va aconseguir l’estrela Michelin amb tan sols tres mesos de l’apertura.

 
Torreó del Pi.

La seua evolució en l’àmbit culinari i empresarial ha augmentat vertiginosament i els restaurants amb la marca de Ricard Camarena en són un quants: ‘Central Bar’, una barra en l’històric Mercat Central de València; ‘Canalla Bistro’, en el barri de Russafa i “Habitual” en el Mercat de Colom.

També treballa al seu taller ‘Ricard Camarena Lab by Muñoz Bosch’: un espai en el qual desenvolupa el I+D de la seua cuina junt amb membres del seu equip. Al mateix temps, este local també s’utilitza per fer tallers a persones aficionades a la cuina.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar