inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Jordi Albinyana homenatja l’Ovidi Montllor amb els seus gravats a la Sala Coll Alas

La mostra titulada “El pas del temps farà de nosaltres colors” s’obri este divendres a Gandia i es podrà vore fins el 16 de setembre.

SG 26/08/2015

La Sala Coll Alas de Gandia acull l’exposició de l’il·lustrador Jordi Albinyana titulada ‘El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances’, un homenatge a l’obra del cantautor Ovidi Montllor. Es tracta de 10 gravats basats en 10 cançons de l’Ovidi que tracten de condensar en un dibuix l’esperit de la lletra. La inauguració serà divendres, 28 d’agost, a les 20 hores, i podrà visitar-se fins el 16 de setembre.

Jordi Albinyana representa a través de la seua obra artística la profunditat de les cançons d’Ovidi Montllor, i de les interpretacions que en feia. Estan gravades en fusta, estampades sobre fulls “Imagine Silk” de tres-cents cinquanta grams.

“Cada planxa – explica Albinyana- , tirada de cinquanta en cinquanta, té un color definit, llevat de la de Montserrat, que els du tots: ací, mire de fugir de la rotoscòpia ovidiana habitual per a interpretar els versets d’Estellés, de Salvat-Papasseit i d’ell mateix amb una nova iconografia, reminiscent dels cartells artesanals d’èpoques convulses”.

Jordi Albinyana (l’Olleria, 1982) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Sant Carles de València en l’especialitat de Dibuix. Ha desenvolupat gran part del seu treball mitjançant les diferents tècniques del gravat, la xilografia i la serigrafia. Com a il·lustrador ha realitzat nombrosos treballs, entre el quals les portades dels discs “Te’n cantaré més de mil” de Pep Botifarra, “Miquel Gil & Manel camp trio” o “El poder del voler” de Sènior i el Cor Brutal.


Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar