inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Monòlegs i sarsuela centren la programació de febrer al Teatre Serrano de Gandia

El dia 14 arribaran Arturo González Campos i El Monaguillo. Diumenge 22 la Compañía Lírica de Andalucía representarà la sarsuela “La Revoltosa”.A més, s'ha programat l’obra “La fragilitat d’Eros” i un concert de l’Orquestra de Vents Filharmonia.

SG 30/01/2015

 
El Monaguillo.

El Teatre Serrano de Gandia aposta per espectacles per a tot tipus de públic este mes de febrer. El dia 14 arriba “Las noches de Monólogos 10” a càrrec d'Arturo González Campos i El Monaguillo, reconeguts humoristes del panorama actual espanyol i capdavanters d'audiència de l'emissora Onda Cero amb el seu programa “La Parroquia”. Les entrades per a este espectacle, a un preu de venda anticipada de 14 euros, estan a la venda en "www.traslarisa.es".

Dissabte 21 de febrer, serà el torn de la companyia valenciana Maquinant Teatre, que representarà “La Fragilitat d’Eros”. Una obra en valencià on teatre, dansa, música i audiovisuals es fonen per a poder expressar una idea, una història i uns sentiments que intentaran acostar-se al públic i a la seua memòria per a emocionar-ho i fer-ho viatjar a través del temps. Concretament en tres moments històrics de la ciutat de València: Una nit de bombardeig al 1938, a poqueta nit del 23-F i una jornada de vaga general en el 2013. Eixe mateix espectacle comptarà amb una sessió matinal divendres 20 de febrer per a alumnat de Secundària. El preu d'entrada és d'entre 10 i 12 euros.

Diumenge 22 de febrer la Compañía Lírica de Andalucía representarà en el Teatre Serrano la sarsuela “La Revoltosa”. L'obra es desenvolupa en un pati de veïns de Madrid de finals del segle XIX. Felipe presumeix de ser l'únic que resisteix els encants de Mari Pepa, no obstant açò està totalment enamorat d'ella. Igualment, Mari Pepa sent gelosia quan veu Felipe amb unes altres i, encara que tots dos estan enamorats, simulen un menyspreu que no senten. Mentre Mari Pepa i Felipe aclareixen els seus sentiments, les veïnes, estan fartes del comportament dels seus marits cap a ella i decideixen escarmentar-los. Per a açò els fan creure que Mari Pepa els ha citat, seguint-los després per a descobrir-los en l'últim moment. El preu d'entrada és d'entre 20 i 22 euros.

 
La Revoltosa.

Dissabte 28 de febrer l’Orquestra de Vents Filharmonia, de la Vall d'Albaida i composada per 80 músics professionals de tota Espanya, oferirà, amb la direcció de José Rafael Pascual Vilaplana, el concert “Noves Músiques de la Terra”, a un preu d'entrada de 5 euros, amb obres de José Miguel Fayos Jordán, Andrés Valero Castells, Josep Vicent Egea Insa i Santiago Quinto Serna.

Quant a la programació de cinema, començarà el dijous 5 amb la projecció de “Banderas de nuestros padres” dins del programa de Cinema Club de les Biblioteques. Així el dimarts 3 a les 19.30 h en la Biblioteca Central hi haurà una sessió de Cinema Club per a comentar esta pel·lícula de Clint Eastwood, que el dijous 5 es projectarà a les 17 i 19.30 en el teatre.

El dimarts 10 de febrer el Cine Pot acull la projecció de “Mr. Kaplan” la candidata a l'Oscar a millor pel·lícula de parla no anglesa per Uruguai. Narra la història del jueu Jacobo Kaplan qui descontent amb el seu nou rabí, la seua comunitat, la seua família i la seua vida i tement morir i no ser recordat, amb quasi 80 anys decideix, amb l'ajuda d'un policia retirat, donar una bolcada a la seua vida. Emprén llavors una aventura singular: capturar a un vell alemany, amo d'un restaurant, perquè està convençut que és un antic oficial nazi.

El dimarts 17 de febrer serà el torn d'una de les comèdies més taquilleres dels últims anys a Itàlia, “Inmaduros”. I finalment el dimarts 24 es projectarà la comèdia nord-americana “Amor sin control”. Totes les projeccions del Cine Pot són en versió original subtitulada i tenen un preu d'entrada únic de 3 euros.

Avanç de programació
D’altra badna, com a avanç de programació, ja es troben a la venda els espectacles teatrals “Manos quietas: espectáculo en las Aulas”, que la companyia Testime Teatre estrena el pròxim 1 de març en el Serrano; l'espectacle teatral per a públic familiar “El sueño de Julio Verne”, que es representarà el pròxim 29 de març i el monòleg “El español es un idioma loable, lo hable quien lo hable”, que el pròxim 24 d'abril Luis Piedrahita oferirà en l'escenari gandià.

Les entrades per als espectacles del Teatre Serrano estan a la venda en “www.teatreserrano.es”, en la cafeteria del teatre en el seu horari habitual d'obertura i en taquilles de dimarts a diumenge de 18 a 21 hores.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar