inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Beniopa, sabor a poble

La Falla Beniopa presenta al CdT l’Alqueria del Duc de Gandia un llibre amb les receptes típiques de l’antic poble que han transmés generacions senceres; del conill amb gamba al arrossos tradicionals, caldos, peix i carns. Es podrà adquirir al preu de 10 euros al Centre Social Mestre Michavila, al Casal Faller o a les llibreries.

SG 25/11/2014

 
Presentació del llibre al CdT l'Alqueria del Duc de Gandia.

El president de la Junta de Districte de Beniopa, Toni Abad junt al president de la Falla de Beniopa, Joanjo Reig, i el benioper i col·laborador Emili Selfa presentaren este dimarts al CdT l’Alqueria del Duc, a Gandia, un llibre que recull les receptes més característiques del que fóra un poble independent i que fa 50 anys es va annexionar a Gandia. El llibre ha estat confeccionat pels fallers de amb l’ajuda de l’Associació de Dones de Beniopa. D’entre les receptes típiques del poble de Beniopa s’hi pot trobar una que l’ha fet única per tot arreu: el conill amb gamba.

Abad va explicar que “Beniopa té un patrimoni, una cultura, un associacionisme però també te una part culinària que es plasma en la seua història i costums, per la qual cosa sembla molt interessant haver recuperat estes receptes”. Emili Selfa va explicar tot el que s’ha fet fins poder reunir totes les receptes benioperes i com han anat transmetent-se entre generacions. Reig va agrair el treball dels fallers de Beniopa i de l’Associació de Dones per poder gaudir de les millors receptes benioperes de salat i dolç, estructurant un llibre amb arrossos, caldos, carn i peix.

El llibre es presentarà este divendres al Centre Social Mestre Michavila de Beniopa a les 20.30 hores i al preu de 10 euros es podrà adquirir al mateix centre social, al Casal de la Falla en la plaça Major de Beniopa o en llibreries de Gandia.Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar