inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

1.500 alumnes estudien en periode d'exàmens a la Biblioteca Central de Gandia

L’ampliació d’horari, dissabtes de 16:30 a 01:30 hores i diumenges de 9 a 14 hores, es mantindrà fins al 8 de juliol.

S.G. 14/06/2012

Des del passat dissabte 26 de maig, la Biblioteca Central de Gandia, de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques (IMAB) ofereix els estudiants de Gandia 70 hores més de servei setmanal, en caps de setmana. L’objectiu és que els estudiants de la ciutat puguen aprofitar este espai els caps de setmana durant el període d’exàmens. L’horari especial establert per este motiu abasta dissabtes de 16:30 a 01:30 i diumenges de 9 a 14 hores i es mantindrà fins al 8 de juliol.

En tres setmanes, 1.462 alumnes han aprofitat este servei. El primer cap de setmana del 26 i 27 de maig, 332 estudiants acudiren a la Biblioteca en este horari: 237 dissabte i 95 diumenge. El segon cap de setmana ho feren 446 usuaris: 254 dissabte 2 de juny i 192, diumenge 3 de juny. El passat cap de setmana, l’assistència fou de 684 persones: 501, dissabte i 183 diumenge.

D’altra banda, este dissabte 16 de juny el Bibliobús torna a prestar el seu servei a la platja de Gandia. Este servei que ofereix l’IMAB, pretén apropar els turistes i residents de la Platja de Gandia i Marenys de Rafalcaid, els serveis bibliotecaris.

Cal recordar, que el Bibliobús ofereix els usuaris els serveis de préstec i devolucions de materials propis de la Xarxa Municipal de Biblioteques, com préstec i devolucions de llibres, audiovisuals, dvd, música, pel·lícules, jocs d’ordinadors i llibres de matèries, de ficció i no ficció per a públic infantil, juvenil i adult.

Per poder fer-ne ús, cal tindre el carnet de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana, de fet és una seu oficial més de la mateixa. En el cas dels turistes o persones que no tinguen el carnet, al mateix Bibliobús el poden tramitar i utilitzar-lo mentres estiga vigent.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar