inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

El festival Polisònic arribarà el proper cap de setmana a Gandia

Esta 23º edició continuarà amb el caràcter internacional d'anys anteriors amb grups procedents de França, Cuba, Portugal o Regne Unit, entre altres països. Gregori ha destacat també la presència en el cartell del saxofonista gandià Javier Vercher. Les entrades dels concerts podran obtenir-se per 5 euros, a excepció del concert de presentació que serà d'entrada lliure.

S.G. 13/07/2012

 
Cartell del Polisònic que se celebrarà del 28 de juliol al 18 d'agost. / S.G.

El tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Gandia, Vicent Gregori, i el director del festival Polisònic, Eudald González, han presentat la 23ª edició del prestigiós Festival Internacional de Música de Gandia, Polisònic, que se celebrarà a Gandia tots els divendres i dissabtes a les 22:30 hores, des del 28 de juliol fins al 18 d'agost, en els jardins de la Casa de la Marquesa.

L'edil de Cultura ha destacat que, malgrat la difícil situació econòmica que ha provocat la cancel·lació de molts festivals musicals, des de l'Ajuntament de Gandia s'ha realitzat “un gran esforç per mantenir amb dignitat i, sobretot, la qualitat d'un dels festivals més singulars de tota la Comunitat Valenciana, que complementa l'oferta cultural i d'oci programada durant aquest estiu en la platja de Gandia”.

Per la seua banda, el tècnic del departament de Cultura i director del festival, Eudald González ha assegurat que esta edició “continua amb el caràcter internacional d'anys anteriors amb grups procedents de França, Cuba, Portugal o Regne Unit, entre altres països. Alguns d'ells, dins del seu gira europea realitzen el seu únic concert d'Espanya a Gandia, la qual cosa col·loca a la nostra ciutat com a referent dins del circuit de festivals nacionals”.

Gregori ha destacat també la presència en el cartell del saxofonista gandià Javier Vercher que per fi “pot expressar-se musicalment a la seua ciutat”.

El principal objectiu d'esta edició és la consolidació d'este festival com a referència cultural dins de l'àmbit nacional gràcies a la col·laboració de l'Institut Valencià de la Música i del Quiosc de la Marquesa, i de la cobertura mediàtica de Radio 3-RNE, a través del programa Discópolis.

Gregori ha recalcat a més la renovació de la col·laboració amb els hostalers del Centre Històric, que, un any més oferiran la ruta del Destapa’t tots els dies que se celebre un concert. Les entrades dels concerts podran obtenir-se per 5 euros, a excepció del concert de presentació que serà d'entrada lliure.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar