inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

El MAGa de Gandia celebrarà el Dia Internacional dels Museus

'Museus en un món canviant. Nous reptes, noves inspiracions' és el lema proposat, per al 2012, pel Consell Internacional dels Museus (ICOM) per tal de celebrar el 18 de maig com a Dia Internacional dels Museus.

S.G. 17/05/2012

El Museu Arqueològic de Gandia (MAGa) ha volgut sumar-se a la celebració del Dia Internacional dels Museus, oferint l’accés gratuït i obsequiant als visitants una postal de l’Antic Hospital de Sant Marc.

L’objectiu de la jornada és apropar al públic del museu la riquesa de la seua col·lecció. Els visitants podran fer un viatge a la Prehistòria de la comarca de la Safor, a través de la col·lecció permanent; conèixer les dependències de l’Antic Hospital de Sant Marc i endinsar-se en diferents societats tribals de Papua Guinea, Austràlia i Àfrica, a través de l’exposició temporal 'Mons tribals. Una visió
etnoarqueològica'.

El Dia Internacional dels Museus se celebrarà el proper 18 de maig baix el lema 'Museus en un món canviant. Nous reptes, noves inspiracions' significa una oportunitat d’encontre per al MAGa, per tal d’intercanviar idees, impressions i expectatives amb el seu públic sobre els canvis que estan produint-se en la societat i el paper que els museus juguen en ells.

HORARI DEL MAGa – Museu Arqueològic de Gandia:
Dimarts a dissabte: de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 19.00 hores.
Diumenges i festius: de 10 a 14.00 hores. Dilluns tancat, excepte festius.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar