inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Este dijous comença una nova edició de “Una mar de músiques” a Gandia

La primera actuació serà el dijous 19 de juliol a càrrec de la Banda Sant Francesc de Borja, dirigida per Jesús Cantos. La segona actuació serà el dijous 26 de juliol, i l'encarregada de donar el concert serà la Banda de l'Associació Musical Grau de Gandia, dirigida per Josep Joan Martí. Finalment, l'última de les actuacions està prevista per al 2 d'agost i estarà protagonitzada per la Banda del Centre Musical de Beniopa, dirigida per Miquel Pérez.

S.G. 17/07/2012

El proper dijous 19 de juliol començarà una nova edició de “Una mar de *músiques”, una de les propostes culturals que ja s'ha convertit en tradicional dins de l'oferta lúdica i d'oci que organitza l'Ajuntament de Gandia.

Enguany “Una mar de *músiques” presenta dues novetats significatives: en primer lloc, el canvi d'ubicació dels concerts, els quals es duran a terme en el sector nord de la platja, en l’Avinguda del Nord, a l'altura dels apartaments Sant Paulo, amb la intenció de dinamitzar i desconcentrar l'oferta turística a altres zones. L'altra novetat consisteix que, per primera vegada, l'organització de l'esdeveniment serà a càrrec de Gandia Protur.

Les actuacions comptaran amb la participació de les tres bandes de música de la ciutat, que oferiran, com és habitual, una variada programació musical que aglutina estils com el pasdoble, marxes mores i cristianes o sarsuela, entre d’altres.

La primera actuació serà el dijous 19 de juliol a càrrec de la Banda Sant Francesc de Borja, dirigida per Jesús Cantos. La segona actuació serà el dijous 26 de juliol, i l'encarregada de donar el concert serà la Banda de l'Associació Musical Grau de Gandia, dirigida per Josep Joan Martí. Finalment, l'última de les actuacions està prevista per al 2 d'agost i estarà protagonitzada per la Banda del Centre Musical de Beniopa, dirigida per Miquel Pérez. Tots els concerts començaran a les 10:30 hores de la nit i l'entrada serà totalment gratuïta.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar