inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

El Teatre Serrano de Gandia tanca la temporada amb més de 33.000 espectadors

El Teatre Serrano supera xifres d’anys anteriors malgrat que a gener va estar tancat per obres i la situació econòmica actual. Tretze espectacles, sis d’arts escèniques i set actuacions musicals, ompliren el teatre de gom a gom.

S.G. 04/07/2012

 
Actuació de Stradivarias al Teatre Serrano de Gandia. /S.G.

El Teatre Serrano de Gandia tanca la seua temporada amb 33.265 espectadors i 13 espectacles (sis teatrals i set actuacions musicals) on es van esgotar pràcticament les entrades. Així els espectacles d’Arts Escèniques han comptat amb 8.794 espectadors, el cicle de cinema Cinepot amb 6.004 espectadors i els espectacles musicals amb 6.065. La resta d’activitats programades al Teatre Serrano (organitzades per col·lectius, associacions, particulars, etc.) obtingueren els 12.402 espectadors restants.

En el mes de setembre de 2011, i coincidint amb la programació de la Fira i Festes, el Teatre Serrano obria les seues portes després del parèntesi estiuenc. The king story, el musical sobre la història d’Elvis Presley, el rei del rock, pràcticament va omplir el teatre en les tres sessions que es va realitzar, el 30 de setembre i l’1 i 2 d’octubre, amb uns 500 espectadors per sessió. D’altra banda, el concert Homenatge al Mestre Serrano, també programat a la Fira i Festes, va comptar amb 522 espectadors.

Després de les Festes Patronals de Gandia, es reprén la programació habitual del Teatre Serrano. Al llarg de la temporada de 2011-2012 s’han programat un total de 22 espectacles d’arts escèniques. D’entre ells, sis ompliren el Teatre Serrano de gom a gom: Titelles Gegants de Sichuan i El Mago de Oz, dins del cicle Nadal Teatral; l’òpera La Bohème en el mes de febrer, l’espectacle Stradivarias al mes de març, Venecia bajo la nieve, en el mes d’abril i Besos d’Albena Teatre en el mes de juny.

Però l’assistència de públic ha estat també molt satisfactòria en molts altres espectacles. Així, a novembre de 2011, els madrilenys Yllana i la seua darrera producció Sensormen, pràcticament van omplir el teatre amb 450 espectadors. També, a novembre, uns 400 espectadors van acudir a l’òpera Don Pasquale, amb text de Giovanni Ruffini i música de Gaetano Donizetti, interpretada per la Companyía Lírica i Orquestra Martín i Soler. En el mes de febrer, Desaparecer amb Juan Echanove i Maika Makowski va aconseguir 417 espectadors. També el musical Forever Young dirigit per Tricile, en el mes de març, va comptar amb 440 espectadors.

En definitiva 33.295 persones han passat per el Teatre Serrano en la temporada 2011-2012, una xifra superior a la temporada de 2008-2009 amb 33.219 espectadors però inferior a les de 2010 i 2011 on s’arribà als 40.000 espectadors. En este sentit, cal destacar, que el mes de gener, el Teatre Serrano va estar tancat per la realització d’obres de manteniment, que malauradament, l’anterior govern municipal no va realitzar a temps, augmentant considerablement les obres a realitzar i el cost de les mateixes. Això, junt a la necessitat d’adaptar-se així a la situació econòmica de deute que aquest govern municipal es trobà a l’Ajuntament de Gandia, ha fet que s’haja reduït mínimament els espectacles programats. Així, esta temporada s’han programat 22 espectacles d’arts escèniques, 50 pel·lícules i 12 espectacles musicals. A la temporada de 2010-2011 foren: 27 espectacles d’arts escèniques; 62 pel·lícules i 23 actuacions musicals.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar