inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

La música de Beatles i Queen recreada per 150 veus infantils a Tavernes de la Valldigna

El proper diumenge 8 de juliol, alunmes de l’Escola de Música de la SIUM interpretaran un concert al municipi valler.

S.G. 04/07/2012

 
Cartell del concert. /S.G.

Una coral formada per 150 xiquets i xiquetes, alumnes dels primers cursos d’ensenyament musical elemental de l’Escola de Música de la SIUM de Tavernes de la Valldigna, preparats pel professor responsable de l’àrea de cant, Vicent Ordiñana Camarena, junt a la Banda del Centre d’Ensenyaments Musicals Professionals “Mestre Arnau” dirigida per José Palomares Peñalba, protagonitzaran este diumenge, 8 de juliol, a partir de les 22 hores, un extraordinari concert, sense precedents a la ciutat, interpretant una selecció de les més conegudes cançons dels Beatles i Queen.

La primera part correrà a càrrec de la Banda del CEMP que sota la direcció del seu titular interpretarà “Lo Cant del Valencià”, pasdoble de Pedro Sosa; un extracte de la banda sonora original de “Laurence d’Aràbia” i “Bee Cee Bee Gee” de Terry Kenny.

La segona part arrancarà amb el pasdoble “Alhambra” de P. Monllor, seguit de la composició del valencià T. Aparicio “Lluna Mediterrània” dirigida pel professor Ordiñana i en la que intervendrà ja la coral infantil. Després serà el torn per a la música dels Beatles i de Queen, per a les què comptaran amb la col·laboració del guitarrista Rafa Palomares Company i el baixista Lluís Roig Riu.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar