inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

La SIUM de Tavernes de la Valldigna celebra hui el tradicional concert de Sant Jaume en el cine Olimpo

El concert de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes (SIUM) serà d’allò més especial, ja que és un assaig amb públic oficial preparatori de la seua participació en el certamen d’Aranda de Duero del dia 27 de juliol.

S.G. 25/07/2012

 
El cine Olimpo de la platja de Tavernes de la Valldigna celebrarà esta nit el concert de la SIUM. / S.G.

A les 22:30 hores, en el cine Olimpo de la platja de Tavernes de la Valldigna, els aficionats a la música tenen l’oportunitat de gaudir del concert que la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes (SIUM) oferirà en el certamen de bandes que fa anys celebra la localitat d’Aranda de Duero. El programa previst en el concert d’este dimecres a la nit és idèntic al que interpretaran en el certamen i amb el mateix orde d’interpretació. Serà la segona vegada que la banda de Tavernes hi participarà, ja que l’any 2006 va aconseguir el segon premi.

El programa consta d’un pasdoble, dues obres d’interpretació obligada i dues obres de lliure elecció, amb una durada de 60 minuts. El concert s’iniciarà amb el pasdoble “Fina Blasco”, de Rafael Talens, i tot seguit una de les obres d’interpretació obligada, la fantasia simfònica per a narrador (Vicent Ordiñana) i banda simfònica “El Quijote”, de Ferrer Ferran, i tancarà la primera part una de les obres de lliure elecció, “Libertadores”, d’Òscar Navarro. La segona part tindrà les obres “Robin Hood”, de Michael Kamen i “Sendes”, de José Alberto Pina.
Serà divendres quan els músics de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes eixiran cap a la seu del certamen. Però els veïns i visitants podran gaudir abans, hui dimecres, d’un dels dos concerts que la SIUM realitzarà este estiu, ja que el dia 19 d’agost, també a les 22:30 hores, tindran l’oportunitat de presenciar una altra actuació de la banda.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar