inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Liliana Requena, de Sant Nicolau Mosquit, i Ainhoa Fernández, de l’Alqueria Nova, Falleres Majors de Gandia per a 2013

La Fallera Major té 29 anys, és infermera i vé d’una família de fallers de renom. La Fallera Major Infantil té 9 anys i estudia 3r de Primària al col·legi Las Colinas. La seua comissió, Alqueria Nova, s’estrena amb una Fallera Major després de 13 anys d’història. La Federació de Falles va donar a conéixer els noms en una assemblea extraordinària ahir al Museu Faller de Gandia.

S.G. / Fotografies: Salva Gregori. 22/05/2012


 
A l'esquerra, la Fallera Major, Liliana Requena, i a la dreta la Fallera Major Infantil, Ainhoa Fernández. / Fotos: Salva Gregori. 

Liliana Requena, de la comissió de Sant Nicolau Mosquit, i la xiqueta Ainhoa Fernández, de l’Alqueria Nova, seran les pròximes Falleres Majors de Gandia. Així ho va comunicar ahir de vesprada el president de la Federació de Falles (FdF), Josep Lloret, als 23 presidents de comissions, reunits en assemblea extraordinària al Museu Faller de Gandia, segons informaren fonts de la FdF.

Qui serà Fallera Major Infantil, Ainhoa Fernández, va nàixer a Gandia, té 9 anys i pertany a la falla Alqueria Nova. Esta jove comissió enguany està d’enhorabona, donat que després de 13 anys d’història tindran la primera Fallera Major de la seua comissió.

Ainhoa és filla de Javier i Sandra, tots dos fallers de la comissió des dels seus inicis. Estudia 3r de Primària al col·legi Las Colinas de Gandia. Va tindre l’oportunitat de representar les xiquetes i els xiquets d’Alqueria Nova l’any passat, i este, malgrat la seua curta edat, representarà les falleretes i els fallerets de tota Gandia. Des dels 2 anys es vist de fallera en la seua comissió. Li encanta anar al casal, ballar en els festivals i eixir en les espectaculars cavalcades pròpies d’Alqueria Nova.

“Els qui la coneixen bé, conten que és una xiqueta responsable, divertida, generosa, educada i molt bona estudiant. Li encanta ballar, tant és així que va a classes de ballet, espanyol i funky. També juga a tennis i, a més, encara troba una estona per practicar l’esport dels escacs. I quan li resta temps li agrada estar amb els seus amics”, afegiren les mateixes fonts.

Fallera Major de Gandia 
La Fallera Major, Liliana Requena, té 29 anys. Treballa en la Policlínica San Carlos de Dénia com a infermera, i també és tècnic especialista en anatomia patològica i auxiliar de forense.

Des del primer any de vida els seus pares la vestiren de fallera, transmetent-li així l’amor per les Falles. Ha estat vinculada sempre a la falla Sant Nicolau Mosquit, comissió a la qual pertany actualment.

Al llarg dels anys, ha ocupat diversos càrrecs. De xiqueta, l’any 1993, fou Reina de la Falla Infantil i va passar a ser membre de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil Maria José Sellens. Ja en la comissió major va ser Reina de la Poesia l’any 2002, més tard, acompanyada pel seu germà, tornaria a formar part de la Cort d’Honor d’Ana Caballero. Dos anys després, va ser Reina del Foc i l’any 2008 va ostentar el càrrec més representatiu: Reina de la Falla. Però no sols ha gaudit de diversos regnats, sinó que també ha estat delegada artística i de cavalcades, desmostrant així un treball actiu en la seua comissió.

És filla d’Andrés Requena, faller de renom i exmembre de la Junta Local Fallera, qui ha ostentat diferents responsabilitats, des de vocal fins a sotspresident, dins l’àrea de Festes i al llarg de 10 anys. Cal destacar que posseeix el Gesmil d’Or des del 91. Però la seua tasca no ha estat sols en la Junta Local, sinó que també ha treballat a la seua comissió amb els càrrecs de secretari i president.

Sa mare, Chelo Pellicer, era fallera del Mosquit des de la seua fundació. La seua vida girava també al voltant del món de les Falles i va voler inculcar Liliana eixe sentiment. El seu germà Andrés és faller des de ben menut, va ser president infantil l’any 1998.

Enviar   Imprimir  

VIRGINIA 24/10/2012 15:37:23

LOS DEL MOSQUIT SOMOS LOS MEJORES !!LILI ERES LA MEJOR!!!


Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar