inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Oliva es prepara per al Dia del Sereno

El proper divendres 27 de juliol, la delegació de Medi Ambient repartirà al voltant de 500 melons.

S.G. 26/07/2012

 
Xiquets realitzant els fanalets, l'any passat a Bellreguard. / S.G.

Demà divendres 27 de juliol, Oliva celebrarà el tradicional Día del Sereno. Al voltant de 500 melons es repartiran en una nova edició que organitza la Delegació de Medi Ambient, amb la col·laboració del Departament de Joventut de l'Ajuntament d'Oliva.

Esta tradició va ser recuperada per l'Ajuntament oliver i, des d'aquell moment, cada any, a finals del mes de juliol, es commemora este acte en el qual participen tant nens com gent gran. Els actes d'este any es duran a terme a la platja d'Oliva, als voltants de la posta de la Creu Roja a la zona d'Aigua Blanca.

La concentració de participants està prevista a les 20 hores, mentre que el repartiment dels melons amb què es confeccionaran més tard els fanalets, els ciris i les cordes, es realitzarà a partir de les 20.15 hores.

A partir de les 21 hores està previst que tots els participants en este Dia del Sereno assagen les cançons típiques i pròpies d'aquesta tradició. L'acte finalitzarà amb una cercavila de tots els participants, acompanyats de dolçaina i tabalet, a càrrec de l'Associació Sarabanda, per diversos carrers de la platja d'Oliva i que finalitzarà a la zona de la Mitja Galta.

Els únics requisits per participar en este Dia del Sereno, segons han explicat des de la Delegació de Medi Ambient, és portar una cullera i un ganivet per confeccionar el sereno. "Una vegada repartit tot el material, tots els assistents podran confeccionar el seu sereno. Es tracta d'una activitat on els xiquets i també els pares gaudeixen molt. Els menuts perquè aprenen a realitzar els serenos i la gent gran perquè recorden la seua infància” explicava la regidora de joventut, Ana Morell.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar