inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Tavernes de la Valldigna enceta el cicle musical 'Altres Clàssics'

La Casa de la Cultura acollirà un homenatge als grans clàssics de la música este mes de maig. El rock, el jazz i el folk rock en seran els protagonistes amb les mirades particulars de cada un dels artistes i grups participants. Seran tres dies, i tres els grups que retran homenatge a estils i cantants històrics.

S.G. 10/05/2012

 
Reckless, un dels grups participants. / S.G.

Este divendres 11 de maig, a les 22:30 hores, els temes de Bryan Adams obrin cicle amb Reckless, un trio format per Daniel Kavanagh, Josep Casanova Xotu i David Pons, que ens presentaran un recull de versions acústiques i lliures del canadenc. Reckless recorre gran part de la seua discografia fent especial èmfasi a fer-nos reviure algunes de les melodies que tots tenim guardades en el nostre record.

La regidora de Cultura, Pilar Altur, ha expressat que "este mes la música serà la protagonista en el saló d’actes de la Casa de la Cultura, amb grups formats per músics de gran qualitat de la nostra localitat, que amb el seu estil propi ens interpretaran els clàssics de la música, tant de rock i jazz com folk. Seran unes actuacions diferents i plenes de bons records i música, que ningú s’ha de perdre".

Diumenge 20, a les 19.30 hores de la vesprada, Quartet d’Estar deixaran veure les bones maneres d’entendre el jazz, adaptant el seu repertori al públic i a l’ocasió. El repertori es basa principalment en estàndards de jazz combinant diferents ritmes i estils, amb un toc mol personal. Quartet d’Estar el formen Rubén Salamanca, Josep Casanova Xotu, Àlex Grau i Raül Pons Knano.

Finalment, dissabte 2 de juny, dins del cicle musical Altres Clàssics, actuarà el trio Taràntula, que basaran el seu repertori en una de les figures més importants del món musical, Bob Dylan. Els tres components del grup, Ricardo Morant, Fernando Ibàñez i David Fons recopilaran algues de les cançons més brillants i significatives de la història de la música. Recordant Dylan, així s’anomena l’espectacle.

Enviar   Imprimir  



Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar