Mode:  
Funciones de Página
Agregar Página Nueva Configuraciones de la Página Actual Eliminar Página Actual Copiar Página Actual Toggle Design View
Agregar Editar Eliminar Copiar Design
Módulo:     Panel:     Agregar Nuevo Módulo
Título:     Insertar:     Agregar
Visibilidad:     Alinear:      
Tareas Comunes
Editar Configuración de Sitio Agregar Nuevo Usuario Manage Security Roles Agregar Nuevo Archivo Ayuda
Sitio Usuarios Roles Archivos Ayuda
inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Toni Colomina, autor del cartell de la Fira

El regidor de Cultura i Festes de Gandia, Joan Muñoz va presentar el cartell anunciador de la Fira i Festes, del qual és autor Toni Colomina. L’obra està basada en una estructura piramidal on el Tio de la Porra convida a participar a tots en les festes, de la mateixa manera que ho fan els quatre xiquets que estan al costat d’ell amb les mans obertes. Predominen enguany els colors taronja i violeta, en tons pastís. / Foto: Àlex Oltra.

Jordi Albinyana homenatja l’Ovidi Montllor

La Sala Coll Alas de Gandia acull l’exposició de l’il·lustrador Jordi Albinyana titulada ‘El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances’, un homenatge a l’obra del cantautor Ovidi Montllor. Es tracta de 10 gravats basats en 10 cançons de l’Ovidi que tracten de condensar en un dibuix l’esperit de la lletra. La inauguració va tindre lloc divendres passat. La mostra podrà visitar-se fins el 16. / Foto: Àlex Oltra.

‘Cap de Setmana Jove’ a Oliva

El Consell de la Joventut d’Oliva, en col·laboració amb l’Ajuntament, va organitzar un ‘Cap de Setmana Jove’, els dies 28 i 29. Divendres va haver-hi una cursa solidària i l’actuació d’Eugeni Alemany al Cinema de la Mar (dreta), i dissabte un concurs de paelles al centre EPA i un festival de música electrònica al poliesportiu.

Xeraco ja té festers per a 2016

El passat dissabte va tindre lloc a la platja de Xeraco la presentació de la comissió de festers per a 2016, en total 22 xics i 18 xiques. La penya que té la responsabilitat d’organitzar les festes més importants del poble es diu “Una més i mon anem”. La Regina de les Festes de 2016 és Mónica Pous Montoya. / SG.

La Color Race tiñe la playa de Gandia

La playa de Gandia acogió el pasado domingo la Color Race, una carrera no competitiva de 5 km para todos los públicos en la que se lanzaron sobre los participantes 10.000 kg de polvos de colores, inocuos y biodegradables, hechos de harina de maíz. En el evento también estuvieron presentes miembros del colectivo LGTB Independence Gay (en la imagen), participando y con un expositor informativo. / Foto: Encarna Fuster.

Daniel Barreres, rumbo a Filipinas

El olivense Daniel Barreres (en la imagen, a la derecha) representará a España en el Certamen Míster Internacional que se celebrará en Manila (Filipinas) en noviembre. Los místers y los organizadores en España del certamen fueron recibidos el viernes 14 en el Ayuntamiento por el alcalde, David González, y la concejala de Turismo, Mireia Morera. El primer edil le deseó a Barreres suerte y que sea “un buen embajador de Oliva”.

Continúan las visitas de ‘Platja - Natura’

El Ayuntamiento de Gandia ofrece la posibilidad de conocer los parajes naturales protegidos del término partiendo desde la misma playa, una iniciativa dirigida especialmente a turistas y a visitantes. Se trata del programa denominado ‘Platja # Natura’, y consiste en visitas guiadas los miércoles y viernes este verano de 19 a 21 horas a los Ullals (en la imagen, el viernes pasado) y al paraje del Parpalló-Borrell. / Foto: Àlex Oltra.

Carles Miret divulga la Cova del Parpalló

L’arqueòleg i escriptor Carles Miret és l’autor de ‘La Cova del Parpalló’, una guia editada per Tívoli amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia. L’obra va ser presentada en roda de premsa pel regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavier Ródenas. El llibre sintetitza les troballes realitzades i la història de l’excavació que va ser dirigida per Lluís Pericot durant els anys 1929-1931. / Foto: Àlex Oltra.

Festival de Música i Dansa a Beniarjó

Beniarjó acollirà del 19 al 29 d’agost el 16é Festival Internacional de Música i Dansa, on actuaran grups de diferents països, a la plaça d’Ausiàs March a partir de les 23 h. El calendari és el següent: Academia de Baile Mexicano (dia 19); Yes Brasil (20); Grupo Folkloristico Città di Agrigento, d’Itàlia (23), i Changhua, de Taiwan el 25. Divendres 28 i dissabte 29 actuaran l’Agrupació Musical Ausiàs March i el Grup de Danses Trapig.

Premio de dirección para Manuel Godoy

Manuel Godoy Mesas se proclamó ganador absoluto en el I Concurso Internacional de Dirección de Orquesta de la Costa Atlántica, que se celebró en Esposende (Portugal) del 1 al 3 de agosto. El músico nació en Buñol aunque lleva afincado en Gandia más de 17 años y es profesor del IES Gregori Maians de Oliva. El premio consiste en 2.000 euros en metálico, una beca y un concierto como invitado para la próxima temporada.

GaleriaFira2014Eventos
Premios Faes 2014
Ferragud
Compro Oro
Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar