Mode:  
Funciones de Página
Agregar Página Nueva Configuraciones de la Página Actual Eliminar Página Actual Copiar Página Actual Toggle Design View
Agregar Editar Eliminar Copiar Design
Módulo:     Panel:     Agregar Nuevo Módulo
Título:     Insertar:     Agregar
Visibilidad:     Alinear:      
Tareas Comunes
Editar Configuración de Sitio Agregar Nuevo Usuario Manage Security Roles Agregar Nuevo Archivo Ayuda
Sitio Usuarios Roles Archivos Ayuda
inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Nueva asociación de diabéticos en la Safor

La Asociación de Diabéticos de Gandia y la Safor calcula que cerca de 25.000 personas viven con esta enfermedad la comarca, por ello uno de sus objetivo será asesorarles. La entidad se presentó en rueda de prensa por parte de su portavoz, Patricia Villena, el médico endocrino Joaquín Martín y los concejales Nahuel González y Liduvina Gil. Dispone de una página web para ampliar información: www.diabetesgandia.es.

CLGS escoge a un nuevo grupo coordinador

El pasado sábado, 30 de enero, el Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Safor-Valldigna (CLGS) escogió en asamblea un nuevo grupo coordinador que apuesta por la renovación y la juventud. El equipo está encabezado por Javier Argento (coordinador) y lo conforman Ximo López (secretario de organización); David Valiente (secretario); Alejandro Melero (tesorero), y Vicent Canet y Brian Galera como vocales.

Plenari de Gandia a Beniopa 50 anys després

El passat divendres, 22 de gener, l’Ajuntament de Gandia va celebrar un ple extraordinari a Beniopa, l’edifici de l’antic Ajuntament per a rememorar els 50 anys d’annexió de Beniopa a Gandia, i demanar disculpes per com es va fer el procés, en plena dictadura franquista i sense dret a protesta pública. Intervingueren Ferran Garcia-Oliver, portaveus polítics i l’alcaldessa Morant. / Foto: Àlex Oltra.

'A temps ensemble' dins del cicle de Pro Música

El passat divendres, 22 de gener, va tindre lloc el concert de Pro Música en la Casa de Cultura de Gandia, a càrrec del grup de cambra A Temps Ensemble format per: Fernando Pascual (violí), Marcos Sanjuán (violí), Isabel López (viola), Pere Joan Carrascosa (violoncel), Joana Sales (contrabaix), Alberto Ferrer (clarinet), Ovidio Giménez (fagot), i Jesús Sánchez (trompa). Interpretaren obres de Beetohoven i Blanc. / Foto: Nicolás Moeller.

Campanya de recuperació de la premsa local

El passat divendres, 29, va tindre lloc a la Casa de Cultura una taula rodona sobre premsa local, organitzada per l'Arxiu Històric. Participaren la subdirectora del grup Radio Gandia, Marina Vallés, l’editor del setmanari Gente de la Safor, Pepe Arnau; la delegada de Las Provincias a la Safor, Zoa Sanz; el director de Safor Guia i redactor de Levante-EMV, Josep Camacho; i Jesús Monrabal, periodista i exdirector de ‘Revista de Gandia’. / Foto: À. Oltra.

Estrena de ‘Confessions de l’Auir’

El Teatre Serrano de Gandia es va omplir el passat dissabte, 9 de gener, per a l’estrena del documental Confessions de l’Auir. Es tracta d’un llargmetratge dirigit per Pepe Llorens i amb guió d’Òscar Grifoll, sobre la polèmica que envolta esta platja verge de Gandia. El seu fil conductor són les opinions de vora 50 persones. En la imatge, d’esquerra a dreta, Llorens, el regidor Xavier Ródenas i Grifoll, durant l’acte. / Foto: Àlex Oltra.

Potries es prepara per a Sant Blai

Potries celebrarà el Porrat de Sant Blai del 30 de gener al 7 de febrer. El nou Museu-Cassoleria d’Àngel Domínguez serà un dels plats forts; estarà obert de forma gratuïta diumenge 31 i acollirà l’exposició temporal “l’Atles de la Felicitat”, del potrier Antoni Domínguez. El lema del porrat és Bioconstrucció, fang i taronja, per a resumir allò que es podrà vore i gaudir. La programació la va presentar l’alcaldessa, Assumpta Domínguez.

Presentació de la revista ‘Cabdells’

L’Associació Cultural Centelles i Riusech d’Oliva ha editat el número 13 de la revista Cabdells, que coordina Manel Arcos. Conté treballs de Rubén Galera Hernández; Vicent Olaso i Sendra; Josep Sendra i Molió i David Caldes Sánchez. L’acte de presentació es va celebrar el passat 28 de desembre a la Casa de Cultura amb la presència dels autors, membres de la directiva i el regidor de Cultura, Enric Escrivà, entre d’altres.

Èxit dels primers porrats de Sant Antoni

El fet que Sant Antoni caiguera en diumenge va propiciar una gran afluència de públic a les localitats que celebren porrats o activitats en torn a esta festivitat. Així, la programació preparada per Gandia-Benirredrà va tindre una gran acollida. També el van celebrar Beniopa, Oliva, Bellreguard i Daimús, entre d’altres. / Foto: Àlex Oltra. / Més fotografies i notícies sobre altres porrats en saforguia.com i en la versió Issue.

Iker, primer bebé nacido en 2016

El primer bebé nacido en el hospital comarcal Francesc de Borja de Gandia en 2016 fue Iker Vidal Plana. Nació a las 5.25 horas del dia 1 por parto natural. Sus padres son Vicent Vidal y Andrea Plana, de Tavernes de la Valldigna, y es su primer hijo. Iker pesó al nacer 3.280 gramos y midió 50 centímetros. / SG

Ferragud
Compro Oro
Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar