Mode:  
Funciones de Página
Agregar Página Nueva Configuraciones de la Página Actual Eliminar Página Actual Copiar Página Actual Toggle Design View
Agregar Editar Eliminar Copiar Design
Módulo:     Panel:     Agregar Nuevo Módulo
Título:     Insertar:     Agregar
Visibilidad:     Alinear:      
Tareas Comunes
Editar Configuración de Sitio Agregar Nuevo Usuario Manage Security Roles Agregar Nuevo Archivo Ayuda
Sitio Usuarios Roles Archivos Ayuda
inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Aimar Inmobiliaria abre una nueva oficina

Aimar Inmobiliaria ha abierto una nueva oficina en Gandia, situada en el número 14 de la calle Jaume Torres (Bajo Izquierda), en pleno centro urbano, entre las calles Sant Francesc de Borja y Sant Rafael. Este nuevo establecimiento se suma a la central de Aimar, situada en la calle República Argentina, 36, y a otra oficina que la agencia tiene en la playa, en la calle Menut, 4, Edificio Playa Mar 2. Más info: aimarinmobiliaria.es.

Demanà de les Falleres Majors de Gandia

Les Falleres Majors de Gandia per a 2015 ja han acceptat oficialment els càrrecs en la Demanà, que tingué lloc al Saló de Corones del Palau Ducal. Divendres dia 5 va ser el torn de Claudia Gasque Peiró, i divendres passat el de Maria Bernabeu Mascarell. Allí es van reunir autoritats, familiars, representats fallers i les Falleres de 2014, Alba Gadea i Marta Morant. / Fotos: J. Peret, Miguel Pérez. Més info i fotos: saforguia.com.

Félix Toledo exposa ‘Love stories’ a Gandia

El passat dissabte, 6 de setembre es va inaugurar a la Sala Coll Alas de Gandia l’exposició “Love Stories”, amb pintures ‘pop art’ de Félix Toledo Gasquet. Este artista gandià autodidacta plasma la seua obra amb sentiment i colorit. En la mostra dibuixa històries d’amor creades amb amor, inspirades en fotogrames del cinema i plenes d’energia. L’exposició estarà oberta fins el 26 de setembre. / Foto: Àlex OItra.

Premi Euterpe per a la AAM Sant Blai

L’Associació Artísticomusical Sant Blai de Potries va ser premiada a la XV Gala dels Premis Euterpe 2014 de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, que es va celebrar el passat dissabte, 6 de setembre, al Palau de la Música de València. En concret, va rebre el premi a la Producció Musical per la gravació del cedé ‘Sons de la terra’, editat per Audioart. En la imatge, lliurament del premi. / Foto: FSMCV.

Tavernes continua les seues festes majors

Tavernes de la Valldigna continua immersa en les seues festes majors, tot i que concentra els actes més multitudinaris el cap de setmana. Dissabte passat la processó de la “Baixà” del Crist va ser un dels més importants. Dilluns fou el dia de la gent gran, amb una paella gegant per a 900 persones, un dinar que l’alcalde, Jordi Juan, també va compartir amb els majors. / Foto: Francisco Teodoro. Més info i fotos: saforguia.com.

Comiat dels xiquets sahrauís de la Safor

L’Associació Comarcal d’Ajuda al Poble Sahrauí (ACAPS) va organitzar el passat dissabte al restaurant Molí Canyar de Potries el sopar de comiat dels 10 xiquets sahrauís que han disfrutat del programa “Vacances en pau”. La campanya els ha permés allunyar-se durant dos mesos de la cruesa del desert, a més de passar un seguit de revisions mèdiques. Dimarts passat van marxar cap als campaments d’Algèria. / SG.

Detección precoz y prevención del cáncer de piel

La Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) llevó a cabo el pasado jueves, 28 de agosto, la segunda jornada de información y prevención del cáncer de piel, en esta ocasión trasladando una unidad móvil en la misma playa de Gandia. Un total de 86 personas pudieron realizarse las pruebas. En la imagen, la concejala de Sanidad de Gandia, Luisa Laporta, en una visita a la unidad móvil. / Foto: Àlex Oltra.

Barri Sant Francesc presenta els càrrecs fallers

La Falla Barri Sant Francesc d’Oliva va celebrar els passats dies 2 i 23 d’agost, respectivament, la ‘demanà’ oficial de la Fallera Major infantil, Carla Pérez, i la Fallera Major, Inma Moragues, amb la resta de càrrecs. Tots ells seran presentats públicament en el Mig Any faller dels dies 19 i 20 de setembre, una cita que enguany serà temàtica al voltant del fet gastronòmic amb una programació molt cridanera i participativa. / SG.

Ador recupera l’escaldà de la pansa

El passat diumenge, 24 d’agost, i dins de la programació de l’estiu cultural de l’Ajuntament d’Ador, va tenir lloc la Festa de l’Escaldà del Raïm, que es va celebrar al riurau de Secundina, l’únic que queda en peu del municipi. La festa, on va col·laborar l’asssociació Riuraus Vius, va donar a conéixer el cultiu mil·lenari d’un producte que s’exportava a Anglaterra des del port de Dénia fins que es va substituir per la taronja. / SG.

30.000 espectadores en Escenario Gandia

El cuarto ciclo de conciertos del verano que tuvo lugar entre julio y agosto en el recinto del Puerto de Gandia recibió un total de 30.000 espectadores. El concejal de Playas, Pepe Just, y el jefe de área de Turismo, Carlos Bolta, expresaron su satisfacción por el impacto económico para el sector turístico. Por ‘Escenario Gandia’ pasaron Dani Martín, Abraham Mateo, la Noche Sabinera, David Bisbal y Antonio Orozco. / Foto: À. Oltra.

Ferragud
Compro Oro
Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar