Mode:  
Funciones de Página
Agregar Página Nueva Configuraciones de la Página Actual Eliminar Página Actual Copiar Página Actual Toggle Design View
Agregar Editar Eliminar Copiar Design
Módulo:     Panel:     Agregar Nuevo Módulo
Título:     Insertar:     Agregar
Visibilidad:     Alinear:      
Tareas Comunes
Editar Configuración de Sitio Agregar Nuevo Usuario Manage Security Roles Agregar Nuevo Archivo Ayuda
Sitio Usuarios Roles Archivos Ayuda
inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Daniel Barreres, rumbo a Filipinas

El olivense Daniel Barreres (en la imagen, a la derecha) representará a España en el Certamen Míster Internacional que se celebrará en Manila (Filipinas) en noviembre. Los místers y los organizadores en España del certamen fueron recibidos el viernes 14 en el Ayuntamiento por el alcalde, David González, y la concejala de Turismo, Mireia Morera. El primer edil le deseó a Barreres suerte y que sea “un buen embajador de Oliva”.

Continúan las visitas de ‘Platja - Natura’

El Ayuntamiento de Gandia ofrece la posibilidad de conocer los parajes naturales protegidos del término partiendo desde la misma playa, una iniciativa dirigida especialmente a turistas y a visitantes. Se trata del programa denominado ‘Platja # Natura’, y consiste en visitas guiadas los miércoles y viernes este verano de 19 a 21 horas a los Ullals (en la imagen, el viernes pasado) y al paraje del Parpalló-Borrell. / Foto: Àlex Oltra.

Carles Miret divulga la Cova del Parpalló

L’arqueòleg i escriptor Carles Miret és l’autor de ‘La Cova del Parpalló’, una guia editada per Tívoli amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia. L’obra va ser presentada en roda de premsa pel regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavier Ródenas. El llibre sintetitza les troballes realitzades i la història de l’excavació que va ser dirigida per Lluís Pericot durant els anys 1929-1931. / Foto: Àlex Oltra.

Festival de Música i Dansa a Beniarjó

Beniarjó acollirà del 19 al 29 d’agost el 16é Festival Internacional de Música i Dansa, on actuaran grups de diferents països, a la plaça d’Ausiàs March a partir de les 23 h. El calendari és el següent: Academia de Baile Mexicano (dia 19); Yes Brasil (20); Grupo Folkloristico Città di Agrigento, d’Itàlia (23), i Changhua, de Taiwan el 25. Divendres 28 i dissabte 29 actuaran l’Agrupació Musical Ausiàs March i el Grup de Danses Trapig.

Premio de dirección para Manuel Godoy

Manuel Godoy Mesas se proclamó ganador absoluto en el I Concurso Internacional de Dirección de Orquesta de la Costa Atlántica, que se celebró en Esposende (Portugal) del 1 al 3 de agosto. El músico nació en Buñol aunque lleva afincado en Gandia más de 17 años y es profesor del IES Gregori Maians de Oliva. El premio consiste en 2.000 euros en metálico, una beca y un concierto como invitado para la próxima temporada.

Pepe Mena als Moros i Cristians d’Oliva

Oliva va viure fa unes setmanes les festes de Moros i Cristians. En este marc, el passat dia 17 de juliol va tindre lloc l’Entrada Mora, en la qual també va desfilar Pepe Mena. Conegut en l’ambient festiu com “Su Majestad el Bufo”, Pepe Mena pertany a la filà Moriscos i va ser cabo de la comparsa Calamons. Enguany les capitanies de les festes foren els Mudèjars, (bàndol moro), i els Pirates, al capdavant del bàndol cristià.

Pizza Nostra, un nuevo ‘take-away’ en Bellreguard

El pasado viernes, 31 de julio, abrió en en el centro de Bellreguard Pizza Nostra, un nuevo establecimiento de comidas para llevar especializado en pizzas y kebabs artesanales, con la posibilidad de confeccionar menús familiares y XXL. El nuevo ‘take-away’ también ofrece otros productos, como ensaladas y helados. Pizza Nostra está situado en el número 25 de la Avenida de la Mar, y su teléfono es 96 281 52 20.

Torneig benèfic de pàdel a Xeraco

Xeraco va celebrar la segona edició del torneig benèfic de pàdel que ha estat organitzat per la Regidoria d’Esports amb la col·laboració del Club de Pàdel de Xeraco. Era a benefici de la Depensa Solidaria. En el torneig van participar 26 xiquets i xiquetes en edats d’entre els 9 i els 13 anys. El pagament de l’inscripció consistia en una donació de menjar per al menjador solidari de la localitat. / SG.

David Guetta reuneix més de 10.000 persones a Gandia

Dos anys després de la seua primera visita, el DJ francés David Guetta va tornar a la platja de Gandia el passat dissabte, 25 de juliol, per a presentar el seu últim show. El concert va reunir més de 10.000 persones, segons els organitzadors. El seu nou àlbum, ‘Listen’, inclou diverses col·laboracions de diferents gèneres musicals, on destaca entre d’altres el tema “Hey Mamma” amb Afrojack. / SG.

Reines infantils a la Falla Prado de Gandia

La Falla Prado de Gandia va nomenar a les seues Reines Infantils per a l’exercici de 2016. Les xiquetes Claudia, Abril, Inés i Clara van acceptar la proposta de l’executiva i del president infantil per a ser les noves reinetes. El president de la comissió, Juan Martí, va recalcar el bagatge dels fallers i el president infantil, Jordi Donet, va ser l’encarregat de fer la protocolària a les xiquetes. / SG.

GaleriaFira2014Eventos
Premios Faes 2014
Ferragud
Compro Oro
Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar