Mode:  
Funciones de Página
Agregar Página Nueva Configuraciones de la Página Actual Eliminar Página Actual Copiar Página Actual Toggle Design View
Agregar Editar Eliminar Copiar Design
Módulo:     Panel:     Agregar Nuevo Módulo
Título:     Insertar:     Agregar
Visibilidad:     Alinear:      
Tareas Comunes
Editar Configuración de Sitio Agregar Nuevo Usuario Manage Security Roles Agregar Nuevo Archivo Ayuda
Sitio Usuarios Roles Archivos Ayuda
inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Pepe Mena, capità de la comparsa Calamons dels Moros Oliva

El passat 19 de juliol va tindre lloc la entrada del bàndol moro a Oliva. En la foto, Pepe Mena “Su Majestad el Bufo”de la fila Moriscos i capità de la comparsa Calamons, acompanyat per la seua dona Susana que com tots els anys van gaudir de les espectaculars entrades de les festes de Moros i Cristians.

Nueva óptica en el centro de Gandia

Óptica Carlos Morant abre sus puertas en el centro de Gandia. En este nuevo establecimiento ofrecen servicios de examen visual, contactología, los últimos modelos en gafas de sol y vista. Y todo con equipos de última tecnología. Óptica Carlos Morant lo podrás encontrar en la plaza Jaime I de Gandia.

Primera Trobada Canina en Almiserà

Almiserà acogerá este domingo, 20 de julio, la I Trobada Canina de la localidad, organizada por el centro de formación en estética canina Pelant Peluts, el Bar del Centre Social, con la colaboración del Ayuntamiento y a beneficio de la protectora El Rincón de la Mascota. El encuentro consistirá en una carrera con los animales, mercadillo de productos, exhibiciones y un concurso popular para todos los perros, sean o no de raza.

Prepara tu carné de conducir en Pepe Mena

El verano es una de las mejores épocas para sacarte el carné de conducir. Autoescuelas Pepe Mena te ofrece la mejor docencia y una atención personalizada para que consigas tus objetivos. Tiene centros en Valencia, Gandia (Perú, 12 y Rep. Argentina, 53), en Oliva (calle Alcalde Juan Sancho, 15D) y en Castelló de Rugat. En la imagen, personal de las Autoescuelas Pepe Mena en la pasada Fira del Motor de Oliva.

Ball de disfresses a les festes de Rafelcofer

Rafelcofer va celebrar les seues festes patronals entre els passats dies 6 i 12 de juliol. El dimecres, 9 de juliol, Festa de la Divina Aurora, va tindre lloc un ball de disfresses des del passeig de la Safor fins a la plaça de l’Hort Tallat, amb l’acompanyament musical de la batucada Figatells Batukat’s. En eixe mateix acte, Sara i Geno (a la dreta) van optar per difressar-se de globus aerostàtic.

Benvinguda als 10 xiquets sahrauís

L’Associació Comarcal d’Ajuda al Poble Sahrauí (ACAPS), que presideix Salvador Pallarés, torna a coordinar la campanya solidària ‘Vacances en Pau’ a la comarca. En esta edició són 10 els xiquets que passaran dos mesos de l’estiu amb les seues respectives famílies d’acollida, amb activitats d’oci i revisions mèdiques. El passat dilluns foren rebuts a l’Ajuntament de Gandia per l’alcalde i membres de la Corporació.

Maite Vidal, padrina de la Setmana Santa de Gandia

La Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia ha nomenat Maite Vidal Nogueres com a padrina de 2015 i cambrera del Crist Ressuscitat. La nova padrina va nàixer a Gandia fa 47 anys, és casada, i és mare de dos filles. Actualment treballa en Acciona, empresa concessionària del servici de neteja de l’Ajuntament de Gandia. És presidenta de l’Associació de Veïns i de Festes de Santa Anna.

1.600 assistents al cicle Marquesa Concerts

El passat dissabte, 21 de juny, va finalitzar un nou cicle de Marquesa Concerts amb l’actuació de La Frontera al jardí de la Casa de Cultura de Gandia (en la imatge). Més de 1.600 persones han assistit als tres concerts; Los Zigarros, Marlango i La Frontera. El jardí continuarà acollint activitats musicals com ara un concert de Los Inhumanos (5 juliol), les de la UEG, i el Festival Polisònic, entre el 25 de juliol i 16 d’agost. / Foto: J. Peret.

Pelant Peluts amplía su centro de formación

En Pelant Peluts, centro de peluquería y estética canina ubicado en Gandia, también puedes aprender esta profesión de futuro, como centro concertado de la Alianz Canine Worldwide. Para ello, ha ampliado sus instalaciones en la c/ Ciutat de Laval, 13. La academia forma a profesionales cualificados en peluquería y estética canina, o auxiliar de clínica veterinaria. Más información: www.pelantpeluts.com. Tel.: 962 86 57 26.

Sara Tur, Fallera Major de Tavernes 2015

El passat dissabte, 28 de juny, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va comunicar a Sara Tur la seua elecció en la telefonada des de l’Ajuntament. Després, la comitiva va acudir a sa casa per a felicitar-la. Sara Tur, que fa el relleu a Empar Mayans, és casada amb Vicent Solanes, i té un xiquet, Joan. Pertany al Prado, que ja ha donat dos falleres majors a la ciutat. / Foto: Francisco Teodoro.

Ferragud
Compro Oro
Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar