inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Gandia enceta una campanya de videoclips per promoure la sostenibilitat

Amb el títol de ‘Clips per la sostenibilitat’, es llançaran vídeos amb un missatge que promoga els bons comportaments per una ciutat responsable i sostenible. Les imatges dels vídeos, editades i muntades per professionals locals de la comunicació, aniran acompanyades de la música de grups de la comarca.

S.G. 30/07/2015

Xavier Ródenas, regidor de Més Gandia amb Clara Calvo, directora del clip i Borja Palmer / Foto: Àlex Óltra. 

El Govern de Gandia ha anunciat el llançament d’una campanya audiovisual amb la finalitat de promoure comportaments responsables que facen de Gandia una ciutat més sostenible. La campanya que porta per títol ‘Clips per la sostenibilitat’ és una iniciativa conjunta del departament de Polítiques amb la Ciutadania i del de Gestió Responsable del Territori.

Els primer dels clips que podrà veure’s ja la pròxima setmana estarà dedicat a la mobilitat sostenible, i més concretament a la promoció de l’ús de la bicicleta, dirigit per Clara Calvo, llicenciada en Comunicació Audiovisual a Gandia

Calvo ha explicat que el clip mostra dos trajectes típics per anar de Gandia a la Platja en bicicleta. Un pel carril bici i l’altre per la marjal i l’alqueria del duc. Les imatges s’han tomat amb càmeres gopro que mostren de manera subjectiva els dos recorreguts. La música és del grup gandià King Kong Boy, de la que la directora és també membre. Les imatges i la música es completen amb informació textual que reforça el missatge que es vol transmetre: “La idea és fomentar l’ús de la bici, especialment, en un trajecte tan curt i fàcil com és anar de Gandia a la platja”.

El regidor de Més Gandia, Xavi Ródenas ha explicat l’objectiu d’aquesta iniciativa. “La nostra idea és que, cada tres mesos, durant els quatre anys de legislatura, es puga llançar un videoclip on es promocione un comportament responsable amb la sostenibilitat i el respecte a l’entorn i el Medi Ambient”, ha explicat Ródenas.

Cadascun d’aquests clips estaria vinculat amb un col•lectiu de la ciutat i dirigit per un professional de la comunicació que seria l’encarregat de donar-li forma i fer que el missatge siga atractiu i original: “Per confeccionar cada vídeo, donarem l’oportunitat a un professional del món audiovisual que acabe d’eixir de la carrera, perquè puga muntar el clip amb llibertat creativa, i d’aquesta manera, donar a conèixer el seu treball”, ha explicat Xavi Ródenas.

Els interessats en participar poden enviar el seu curriculum a clipsostenibilitatgandia@gandia.org

Els clips d’entre un minut i mig i dos minuts de duració, podran visionar-se en youtube i estaran acompanyats de la música d'alguns del molts grups que hi ha actualment a la comarca. “Gandia i la comarca són hui en dia una xicoteta Seattle, i creguem que a molts d’aquests grups les farà il•lusió participar d’aquesta campanya”.

Per a cada clip hi haurà una pressupost de 400 euros i es compartirà en diverses plataformes com ara youtube, la web de l’ajuntament o les xarxes socials. “Entre tots compartirem el vídeo i tractarem que el missatge arribe a la màxima gent possible”

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Hover here, then click toolbar to edit content
Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar