inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

El Teatre Serrano de Gandia aposta per la comèdia en esta Fira i Festes

La sala posa a la venda les entrades per a ‘Taxi’, ‘El Club de la Comedia’ o 'L'Alqueria Blanca', la versió teatral de la popular sèrie de RTVV.

SG 03/09/2015

 
L'Alqueria Blanca.

El Teatre Serrano de Gandia ha anunciat els espectacles de la Fira i Festes que tindran lloc entre l'1 i el 4 d'octubre. Els espectacles teatrals de ‘Taxi’, amb Josema Yuste, Felisuco o Javier Losán, ‘Las Noches de El Club de la Comedia’ amb José Corbacho o l’obra ‘L’Alqueria Blanca, ¿on collons està Sento?’ són alguns dels espectacles programats amb motius de les festes de Gandia.

Per segon any consecutiu la companyia valenciana Teatre Instantáneo obrirà la programació amb ‘Impro versión 2 al cubo’, amb Jesús F. Manzano, guionista d’’El Hormiguero’ i Miguel Moraga, coordinador general del Teatre Flumen. L'actuació serà dijous 1 d’octubre a les 22.30 hores amb un preu d'entrada anticipada de 10 euros i 14 euros el dia de l'espectacle.

El divendres 2 d'octubre també a les 22.30 h, tornen ‘Las Noches de El Club de la Comedia’ esta vegada amb José Corbacho, Manu Górriz i Salva Reina. José Corbacho és conegut pels seus treballs en teatre, cinema i televisió pels quals ha rebut al llarg de les seues 25 anys de carrera, nombrosos premis. Corbacho compartirà escenari al costat del valencià Manu Górriz, guanyador del concurs de monòlegs ‘En el Aire’, de la Sexta TV, i el malagueny Salva Reina, un dels rostres més coneguts de Canal Sur i part de l'equip de Paramount Comedy. Les entrades tenen un preu de 16 euros, anticipades i 20 euros el dia de l'espectacle, i estan a la venda en www.traslarisa.es.

El dissabte 3 d'octubre es posarà en escena ‘Taxi’, interpretada per Josema Yuste; Alfredo Cernuda; Felisuco; Esther del Prado; Diana Lázaro i Javier Losán. Dirigida pel propi Josema Yuste, narra la història d'un taxista casat amb dos dones amb les quals viu amb cadascuna en un barri diferent. Açò li obliga a portar una planificació d'horaris molt estricta i fer vertaders jocs de malabars per a poder acontentar a les dos. Tot el seu pla s'esvaeix quan acaba per accident en l'hospital i el seu nom apareix per partida doble en la comissaria de cada districte. La representació serà també a les 22.30 hores amb un preu d'entrada d'entre 18 i 24 euros segons la zona del teatre.

 
'El Club de la Comedia'.

Finalment, el diumenge 4 d'octubre a les 21.00 h, serà el torn de ‘L’Alqueria Blanca, on collons està Sento?’, la versió teatral de la coneguda sèrie de Canal 9, amb els mateixos protagonistes: Ferran Gadea, Lola Moltó, Carme Juan, Berna Llobell, i Elisa Lledó. En esta ocasió, Sento ha desaparegut; Empar està desfeta pel succeït, Dora patint per tot i per tots, Tonet lluitant pel seu amor insatisfet, Blanca que no pot deixar la seua passió per la cançó i el Tio Pep, que posarà a tots el cor en un puny… El preu de les entrades serà d'entre 8 i 18 euros amb descompte de 2 euros per a persones en possessió del Carnet Jove, Targeta 12.35, jubilats o Targeta Daurada.

  
'Improversion' i 'Taxi'.

Les entrades dels espectacles ‘Impro Versión 2 al cubo’, ‘Taxi’ i ‘L’Alqueria Blanca’ estan ja a la venda en www.teatreserrano.com i en taquilla a partir del 8 de setembre, en el seu horari habitual de dimarts a dissabte de 18 a 21.00 h. També a partir del 8 de setembre es podran comprar en la cafeteria del teatre als matins. Les entrades per a ‘Las Noches de El Club de la Comedia’ es troben a la venda en www.traslarisa.es.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Hover here, then click toolbar to edit content
Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar