inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

El Teatre Serrano de Gandia ret homenatge a Nino Bravo

Els cantants Laia Benaches, Felipe Garpe i José Valhondo ofereixen este diumenge un recital, amb la UAM Sant Francesc de Borja.

SG 21/01/2015

El Teatre Serrano de Gandia acull este diumenge, 25 de gener, a les 18 h, el concert “Recordando a Nino Bravo”, en homenatge al reconegut cantant valencià, amb la UAM Sant Francesc de Borja i els cantants Laia Benaches, Felipe Garpe i José Valhondo.

Felipe Garpe va ser guanyador del concurs de Tele 5 “Yo soy Nino Bravo” en el programa de María Teresa Campos “Qué tiempo tan feliz”, i finalista del programa “Tú sí que vales”, José Valhondo canta a “Nino Bravo. El Musical” i als concerts oferits pels Superson, músics de Nino Bravo, i Laia Benaches és guanyadora de diferents concursos de cant, cantant de l'orquestra Sensación durant vuit anys i actriu de les companyies T’estime Teatre i Companyia de Teatre Musical d'Espanya.

La UAM Sant Francesc de Borja estarà dirigida per Jacobo Ferrer. El concert ens introdueix en els anys 70 amb els mítics temes musicals de Nino Bravo, que s'han convertit ja en part de la vida d'una generació i que han perdurat al llarg del temps: “Cartas Amarillas”, “Un beso y una flor”, “América”, “Noelia”... i un gran repertori de cançons que el valencià va convertir en irrepetibles. Durant l'espectacle, es projectaran diversos vídeos sobre la vida de Nino Bravo.

Queden ja poques entrades disponibles per a este concert, al preu de 10 euros, 1 euro menys amb Carnet jove, Targeta Daurada, la 12.35, o la de jubilats. Les entrades es poden adquirir en la cafeteria del teatre en el seu horari habitual, en taquilles de 18 a 21 h i en la pàgina web “www.teatreserrano.es”.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Hover here, then click toolbar to edit content
Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar