inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Eugeni Alemany torna al Teatre Serrano de Gandia

L’humorista valencià presentarà el seu nou espectacle ‘En persona guanye’ el pròxim 13 de setembre. El Serrano obri la temporada amb el cicle de música “Guitarra Gandia” que inaugurarà el pròxim divendres 12 de setembre el guitarrista japonés Kokichi Akasaka.

SG 27/08/2014

L’humorista valencià Eugeni Alemany torna al Teatre Serrano de Gandia amb “En persona guanye”, després de l’èxit que va obtindre la passada temporada amb “T’ho dic sense acritud”. La cita per a veure el nou espectacle d’Alemany és el 13 de setembre a les 23 h, amb un preu d’entrada d’entre 6 i 10 euros.

Es tracta d’un xou que, amb l’aparença d’un monòleg, juga amb la improvisació, la irreverència teatral i la interacció amb el públic. Un espectacle àcid i divertit on el còmic, amb l’excusa de repassar algunes de les experiències més delirants de la seua vida, acaba teixint una gran sàtira sobre societat actual.

D’altra banda, la programació del mes de setembre compta també amb un nou cicle musical dedicat a la guitarra. Kokichi Akasaka enceta el cicle “Guitarra Gandia” organitzat pel Teatre Serrano en el qual participaran també Carles Dénia i el Dúo Sigma.

El concert de Kokichi Akasaka serà el pròxim 12 de setembre a les 20 hores en la sala B del teatre, amb un preu d’entrada anticipada de 6 euros i de 8 euros el dia de l’espectacle. Nascut a Mukawa (Japó) Akasaka ha estudiat guitarra i piano amb mestres com Fusayoshi Otuka, Masanobu Kimura, Leo Brower, José Luis González a Alcoi i José Tomás a Alacant. Ha realitzat concerts a Àsia, Amèrica i Europa, en sales com el Concertgebouw d'Amsterdam, Carnegie Hall (Nova York), Festival de Guitarra de Berlín o el Festival Nordic Light 99. Actualment compagina els seus recitals amb l'activitat docent com a professor del Curs de Guitarra Moderna en Okayama i Nagano i jurat del concurs d'Art Ciutat de Sapporo.

El pròxim 12 de setembre obri el cicle Guitarra Gandia, organitzat pel Teatre Serrano, amb obres de Narváez, Scarlatti, Bach, Tárrega o Piazzola, entre uns altres. El cicle continuarà el 27 de setembre a les 22 h amb l’actuació de Carles Dénia, amb un preu d’entrada de 8 euros l’anticipada i 10 euros el dia del concert. Finalment, el Dúo Sigma de guitarra i violí tancarà el cicle el pròxim 10 d’octubre.

Les entrades per a este concert tenen un preu de 6 euros l’entrada anticipada i 8 euros el dia de l’espectacle. A més a més, existeix la possibilitat d’adquirir un abonament per als tres concerts al preu de 16 euros.

Octubre
Com a avanç d’octubre, el Teatre Serrano comptarà amb una completa programació amb Cine Pot, teatre i l’òpera “Don Giovanni” el pròxim 26 d’octubre, les entrades de la qual ja estan a la venda.

Les pròximes setmanes es presentarà tota la programació que arriba carregada de sorpreses. Les entrades per a tots els espectacles estan a la venda en www.instanticket.es i en taquilla a partir del 9 de setembre en horari de dimarts a diumenge de 18 a 21 hores. L’abonament per als tres concerts del “Guitarra Gandia” sols es podrà adquirir en taquilla.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Hover here, then click toolbar to edit content
Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar