inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

El barri del Raval de Gandia celebra este cap de setmana les seues festes

Este divendres té lloc el pregó i un sopar amb reconeixements veïnals. Dissabte, visites teatralitzades pel barri, i diumenge paelles i la tradicional missa i processó en honor a l’Ecce Homo.

SG 19/09/2014

 
Nomenament dels majorals de les festes, el passat cap de setmana a la Casa de la Cultura.

El barri del Raval, a Gandia, celebra este cap de setmana les festes en honor a l’Ecce Homo. Ja el passat dia 13, dins de la programació es va recuperar la passarel•la de moda a la plaça del Prado. Fa uns dies al saló d’actes de la Casa de la Cultura va tindre lloc la presentació dels majorals. Este dissabte, dia 20, està programada una visita teatralitzada pel barri, amb la col·laboració dels actors del Palau Ducal, amb dos eixides a les 10 h i a les 12 h.

Amb motiu de les festes, 22 establiments hostalers oferiran un plat tradicional de la cuina valenciana, i com a detall per a tots els seus clients, una ració de “Delicà de Gandia” i de mistela, dins de la campanya “La Tradició de la Cuina”, impulsada per la Junta de Districte i l’Associació de Pastissers i Forners de Gandia.

Divendres tindrà lloc el pregó i un sopar amb reconeixements per a persones destacades del barri. Dissabte a la nit hi haurà un altre sopar amb revetla. Diumenge a migdia, paelles en el primer tram del passeig de les Germanies, i a la vesprada la missa i posterior processó a “l’ecciamet”.

 
Recepció a la nova directiva de l'AAVV del Raval.

D’altra banda, dijous l’alcalde va rebre al seu despatx a la nova directiva de l'Associació de Veïns del Raval, amb Mª Ángeles Morant com a presidenta. En la reunió també estigué present la presidenta de la Junta de Districte, Emi Climent. L'alcalde va aprofitar per recordar-los que estan convidats a la inauguració, el proper 30 de setembre, del nou Centre d'Oci per a Majors "Joan Climent", a la Casa de Cultura, i a l'obertura del Mercat de la Plaça del Prado el dia 1 d'octubre.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Es recomendable introducir solo una palabra para la búsqueda.
Publicidad
Hover here, then click toolbar to edit content
Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar