inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

La Policia Local de Tavernes posa en marxa operatius especials els caps de setmana

La regidoria de Seguretat Ciutadana explica que les actuacions dels agents tenen com objectiu tallar el botellot, els sorolls i les males conduccions de vehicles.

26/07/2014


El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, ha indicat que els operatius especials de cap de setmana efectuen controls en punts diversos de la platja “per tal d’evitar molèsties als veïns i eradicar pràctiques com el botellot o conduccions temeràries. Així mateix, es controla el volum dels quioscos i l’hora de tancament, alhora que s’avisa els ciutadans de la prohibició de música a fort volum en base a l’ordenança municipal.” 

L’operatiu ha actuat sempre amb un caràcter preventiu, sense obviar intervencions, algunes de les quals acaben amb diligències per conducció temerària i alcoholèmia positiva en el conductor. 

El regidor ha explicat que una de les tasques importants són el control de l’horari de tancament i soroll dels quioscos. El regidor ha confirmat que “s’ha constatat un volum correcte, però està a l’aire lliure i, segons bufa el vent, la música s’escolta més lluny i, fins i tot, pot donar la sensació que se sent més fort lluny del quiosc que estant en ell.” 

Evarist Sansaloni ha indicat que la Policia Local “farà al llarg de l’estiu controls i actuacions en activitats que impliquen comportaments incívics. Els agents estan al servei dels ciutadans i actuen amb l’objectiu de fer compatible l’oci i els descans dels nostres residents en la platja i en el nucli urbà.”

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar