inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Maldita Nerea serà el plat fort de la Fira d'Oliva este cap de setmana

Els murcians recolzen amb la seua actuació, este dissabte, a grups emergents valencians dins de la segona semifinal de 'Sona la Dipu'. La Mostra Gastronòmica, atraccions, un concurs de karaoke i una Festa de la Salut són altres activitats. Creu Roja muntarà un servici de ludoteca per als xiquets.

S.G. 14/06/2012

 
Maldita Nerea, durant la seua actuació a Gandia el passat 2 d'octubre. / S.G.

La Fira d'Oliva, coneguda l'any passat com "La Fira de Fires" arrancarà este cap de setmana amb nombroses activitats per a tots els públics. La primera d'elles serà la Fira Gastronòmica, ubicada al passeig Lluís Vives, que oferirà la degustació de productes gastronòmics tradicionals amb diversos expositors en els que participaran establiments de Gastroliva. Esta fira s'inaugurarà este divendres a les 19.30 hores i l'horari serà de 11 a 16 h i de 18.30 hores a 1.30 de la matinada els dos primers dies, mentre que diumenge serà de 11 a 0 hores.

A més a més, hi haurà una ludoteca infantil a càrrec dels voluntaris de la Creu Roja amb la venda del Sorteig d'Or. La Fira Medieval, ubicada al passeig Rei Jaume I, animarà els visitants amb artesania, alimentació, salut o passeig en burro. Mentre que la Fira Ecològica i Alternativa acollirà una exposició de bonsais, hi hauràn massatges i xarrades i una mostra de productes de tractaments i fertilització en agricultura ecològica.

Per als més menuts es podran triar dos espais, la Fira d'Atraccions a l'aparcament Bamasa (passeig Lluís Vives) i la Fira dels Jocs, junt a la parada de taxis. Totes les atraccions d'esta fira seran gratuites.

També hi haurà una Festa de la Salut, amb tallers i conferències sobre exercici físic, nutrició i salut a càrrec del Centre UMA.

Divendres a les 22.30 hores serà la semifinal del concurs de karaoke al passeig Lluís Vives.

També divendres se celebrarà un concert de jazz a càrrec de la Unió Artístico Musical d’Oliva, on actuaràn els seguents grups: “Oliva Jazz Ensemble” dirigit per Francisco Blanco “Latino”, i "Jazz For Big Band”, dirigida per “Latino” i Voro Garcia. La cita és a les 22.30 hores a la plaça Joan Baptista Escrivà.

El Parc de l'Estació acollirà dissabte a les 23 hores el concert de Maldita Nerea, en la segona semifinal de Sona la Dipu. També hi actuaran Tinglao, Mancora i Automàtic, en este cicle per a promocionar a grups valencians. L’entrada és gratuïta.

 
Cartell anunciador de la Fira d'Oliva 2012. /S.G.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar