inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

El gandià Javier Vercher obrirà demà el Polisònic 2012

L’actuació serà a les 22.30 hores al jardí de la Casa de Cultura.  L’entrada d’este primer concert del Festival Internacional de Música de Gandia és gratuïta.

S.G. 27/07/2012

 
Javier Vercher actuarà demà al jardí de la Casa de Cultura de Gandia. / S.G.

El XXIII Festival Internacional de Música de Gandia, Polisònic, està a punt de començar. I ho fa de la millor manera possible, amb l’actuació del gandià, Javier Vercher. L’entrada a este concert on es gaudirà del jazz del saxofonista, és gratuïta.

El saxofonista tenor Javier Vercher és un jazzista de cor pur, la proposta musical del qual abasta tant l’avant-garde com la vella escola. Assentat en Williamsburg, Brooklyn, es delecta en la interpretació lliure pel seu estil impredictible i intuïció, la sensació de descobriment i l'enteniment immediat amb els seus companys. Els entorns acústics que ell va desenvolupant gradualment també presenten una rellevància emocional per a ells i, en ocasions, un sentit palpable de l'espiritual. Cada composició és una narració sense paraules; el punt de partida sol ser la vida real. 

Javier Vercher Quartet arriba a Gandia per presentar el seu nou àlbum “Wish You Were Here”, inspirat en els viatges per Sud-amèrica acompanyant a l'estel espanyol del pop Alejandro Sanz. Vercher ens visita amb un grup de músics i improvisadors importants, la qual cosa indica la gran estima que s'ha guanyat en la comunitat del jazz de la ciutat de Nova York: el contrabaix Masa Kamagucchi, Albert Sanz amb el piano i fender rhodes i el bateria Martín Andersen. Este és el tercer disc de Javier Vercher, qui ja s’ha guanyat la crítica i el calor del públic expert en jazz.

Javier Vercher va començar els seus estudis musicals als set anys d’edat, de la mà de son pare Miguel Vercher, aleshores director de la banda Sant Francesc de Borja de Gandia. Als 18 anys es va graduar al Conservatori Joaquim Rodrigo de València com a professor de clarinet clàssic.

Vercher va començar a interessar-se pel saxo i va acudir a diversos seminaris amb grans mestres com Kurt Rosenwinkel, Perico Sambeat, Chris Cheek o Jorge Pardo. Finalment, va aconseguir una beca en el Berklee College of Music de Boston. El 2007 va obtindre del premi Revelació en la biennal Tete Montoliu d’Espanya, SGAE.

El concert de Javier Vercher obri una interessant edició del Polisònic que continuarà el 3 d’agost amb el gospel de Shine Gospel; el 4 d’agost amb la música tradicional cubana de Septeto Naborí; el 10 d’agost amb el fado portugués de Liana; l’11 d’agost amb el swing de The fabulous Boogie Boys & Sarah Warren; el 17 d’agost amb el nou talent del blues Krissy Matthews Band i el 18 d’agost amb la percussió de Coetus & Eliseo Parra.

La ruta Destapa’t amb el Polisònic
Per segon any consecutiu els establiments hostalers que formen part de la ruta Destapa’t col·laboren amb el festival oferint les seues tradicionals promocions els dies de concert. L’objectiu és combinar cultura i gastronomia. Així tots els dies de Polisònic i abans dels concerts (entre les 20.00 i 22.00 h.), els restaurants i bars adherits a la ruta, mantindran en els seus locals la promoció d’una tapa més una consumició al preu de 2 euros.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar