inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Gandia honra a la Mare de Déu dels Desamparats

La ciutat celebra el novenari en honor a la seua patrona amb diversitat d’actes religiosos que comptaran amb la presència de les Falles de la ciutat, amb les Falleres Majors, la Germandats de la Setmana Santa, amb la Junta Major i Padrina, diferents associacions de la ciutat i diferents autoritats locals.

S.G. 03/05/2011


Gandia continua immersa fins al 7 de maig en la celebració del Novenari en honor a la Verge dels Desamparats. Este començarà cada dia a les 19 hores amb l'exposició del Santíssim Sagrament i el rés del Sant Rosari, i a les 19:30 es farà l’Eucaristia, presidida i predicada per algun sacerdot de la parròquia. I al final de cada Eucaristia es cantarà l'Himne de la Coronació.

El dissabte 7 de maig, amb la Missa de nens de les 17:30, es realitzarà l'Ofrena i oferiment de tots els nens nounats a la Verge. El mateix dia a les 19 hores es cantarà la Solemne Sabatina, obra composta per un sacerdot valencià. I a les 19:30 l'Eucaristia Vespertina de la Festa en honor a la nostra Patrona.

Ja el 8 de maig les celebracions començaran a les 07:15 del matí amb el Rosari de l'Aurora pels carrers de la ciutat. A les 12:30 l'Abat de la Colegiata, Àngel Saneugenio, presidirà la Missa Solemne, en honor a la patrona de Gandia. A esta missa està confirmada la assistència de les Falleres Majors, la Junta Major de Germandats, amb el seu president i Madrina, i diferents autoritats locals. Ja a la vesprada a les 20 hores eixirà la processó pels carrers de la ciutat, presidida pel Abad, i acompanyat pel clergat de la ciutat. En esta processó participaran també, les Falles de la ciutat, amb les Falleres Majors, la Germandats de la Setmana Santa, amb la Junta Major i Padrina, diferents associacions de la ciutat i diferents autoritats locals.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar