inmo empleo motor otros Haz click aquí para ver la última edición Haz click aquí para suscribirte gratis

Presentació del llibre 'Valldigna. Noves dinàmiques territorials a debat' al Reial Monestir de Simat

L’Almàssera del Reial Monestir de Sant Maria de Valldigna, a Simat, acollirà a partir de les 19 hores la presentació del llibre de Juan Tormo, Vicent Oller Bertomeu i Vicent Oller Vives.

S.G. 08/06/2012

 
Reial Monestir de Sant Maria de Valldigna, a Simat. / S.G.

La presentació del llibre guanyador del Premi Valldigna 2011, 'Valldigna. Noves dinàmiques territorials a debat' de de Juan Tormo, Vicent Oller Bertomeu i Vicent Oller Vives, serà esta vesprada al Reial Monestir de Sant Maria de Valldigna, a Simat. A més comptarà amb dues conferències. La primera anomenada “Estratègia territorial en la Valldigna” tindrà com a ponent a César Herrero Pombo, secretari de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, mentre la segona “Alguna llum al final del llibre”, tindrà com a ponent a l’advocat i economista Julio Giner Cremades.

L’obra guanyadora “entén el territori com un espai resultant de la interacció contínua entre l’home i la natura. Com una entitat viva en transformació, però fràgil i amb característiques específiques, les quals li confereixen un valor de recurs no renovable”.

Els autors assenyalen que l’objectiu "no era inventar noves receptes, ni nous camins, sinó a analitzar el territori de la Valldigna com un espai d’oportunitats. Per descobrir-ho partíem de dos punts: les opinions de la seua pròpia gent i l’anàlisi tècnic del model territorial actual. Les conclusions de la recerca plantegen un debat amb tres propostes de futur cap a la sostenibilitat social, econòmica i ambiental de la vall”.

Enviar   Imprimir  Añade un comentario a esta noticia

Tu comentario
 
Nombre - Obligatorio
 
Correo electrónico (no se mostrará) - Obligatorio
 


Política de privacidad | Aviso legal | Contacto | Publicidad
© Media Serviocio Safor, S.L. - Paseo Germanías 3,1-1 - 46702 - Gandia (ESPAÑA) - Tel. 96 296 62 09

invisible escapades pocket indispensable saforguia

Entrar